VisorCentral.com
Show 20 posts from this thread on one page

VisorCentral.com (http://discussion.visorcentral.com/vcforum/index.php)
- Visor Prism (http://discussion.visorcentral.com/vcforum/forumdisplay.php?forumid=19)
-- Replace Buttonboard (http://discussion.visorcentral.com/vcforum/showthread.php?threadid=35797)


Posted by saturn on 09-01-2003 10:51 PM:

Question Replace Buttonboard

Looks like the buttonboard on my Prixm is really shot. Fixed it once, but the fix turned out to be temporary. I have a Deluxe. Can I swap out that button board and put it in the Prism? If so, will I still be able to charge the battery in the cradle? Sync from the cradle?

Any help will be appreciated.


Posted by imabug on 09-02-2003 01:35 PM:

Re: Replace Buttonboard

quote:
Originally posted by saturn
Looks like the buttonboard on my Prixm is really shot. Fixed it once, but the fix turned out to be temporary. I have a Deluxe. Can I swap out that button board and put it in the Prism? If so, will I still be able to charge the battery in the cradle? Sync from the cradle?

Any help will be appreciated.



you'll have to get a new button board for the Prism, since the power button is on the opposite side compared to the Deluxe.

Buy one at www.gethightech.com.

__________________
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GS d-(+) s: a C++ UX++++V++S++ P+>+++ L>+++ E+>++ W++ N++(+++) o? K? w !O !M V-- PS PE Y+ PGP++ t++ 5++ X++ R+ tv++ b++(+++) DI++++ D+ G++ e+++>++++ h--- r+++ y?
-----END GEEK CODE BLOCK-----


Posted by Uncle Roger on 09-06-2003 06:32 PM:

Looks like pda parts -- <http://www.pdaparts.com/> -- has them as well.


Posted by Uncle Roger on 09-06-2003 06:33 PM:

Oops, never mind. pdaparts *IS* gethightech.


Posted by saturn on 09-06-2003 08:27 PM:

Thanks for the info. Now looks like it's not just the button board---might be the motheroard. I'll check the websites mentioned, but changing a motherboard is probably well beyond my abilities.

Saturn


Posted by imabug on 09-08-2003 01:10 PM:

quote:
Originally posted by saturn
Thanks for the info. Now looks like it's not just the button board---might be the motheroard. I'll check the websites mentioned, but changing a motherboard is probably well beyond my abilities.

Saturn



not really. you can order a motherboard from gethightech.com too. i believe they even offer instructional videos to guide you in the process. but it's pretty simple. just carefully disconnect the LCD ribbon cable, pop out the old MB, pop in the new MB, reattach the LCD cable and button board. put it back together, and you should be up and running.

__________________
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GS d-(+) s: a C++ UX++++V++S++ P+>+++ L>+++ E+>++ W++ N++(+++) o? K? w !O !M V-- PS PE Y+ PGP++ t++ 5++ X++ R+ tv++ b++(+++) DI++++ D+ G++ e+++>++++ h--- r+++ y?
-----END GEEK CODE BLOCK-----


All times are GMT. The time now is 05:06 PM.
Show 20 posts from this thread on one page

Powered by: vBulletin Version 2.3.4
Copyright © Jelsoft Enterprises Limited 2000 - 2016.