news | articles | reviews | software | modules | accessories | discussion | faq | mobile | store
VisorCentral.com >> Discussion >> Visor Models >> Visor Platinum
My Platinum has amnesia

Post a New Thread | Post A Reply

  Last Thread   Next Thread
Author
Topic: My Platinum has amnesia    
kpjarvis
Member

Registered: May 2000
Location:
Posts: 23

Unhappy My Platinum has amnesia

My Platinum crashed. After the system reset, it reverted to it's out of the box condition. All it's memory GONE!!!!! I feel like I am running on half a brain....or at least half the brain I normally use. Good thing my back up module hasn't been used in ages..... Anyone else feel lost in this situation?

__________________
Life is a journey, not a destination.

kpjarvis is offline Old Post 11-28-2001 06:55 PM
Click Here to See the Profile for kpjarvis Edit/Delete Message Reply w/Quote
LeaDxPainT
Member

Registered: Sep 2001
Location: Massachusetts
Posts: 229

All your memory is gone?..do you mean the date book and oem software? You didn't make that clear. Well (almost) all PDA's i know of use RAM as their memory. Random Access Memory is incredibly fast but it has one set back. If there is no power to it it loses all it's information the was stored on it. It is exactly the way your ram works in your computer. So but doind a hard reset and turning it to "the out of the box condition" to cleared the ram memory, like it was when it came out of the box. Only soft resets will maintain your memory.

__________________
Don't Worry It's Human Nature To Point Out The Obvious

LeaDxPainT is offline Old Post 11-28-2001 11:47 PM
Click Here to See the Profile for LeaDxPainT Edit/Delete Message Reply w/Quote
mbryda
Member

Registered: Nov 2001
Location:
Posts: 6

If you HotSync it, it will come....

quote:
Originally posted by kpjarvis
My Platinum crashed. After the system reset, it reverted to it's out of the box condition. All it's memory GONE!!!!! I feel like I am running on half a brain....or at least half the brain I normally use. Good thing my back up module hasn't been used in ages..... Anyone else feel lost in this situation?


I feel your pain - I've had to do the hard reset on my VPL a couple times (errant programs) and it's not fun.

But, if you HotSync it, it will come back. (For the most part)

mbryda is offline Old Post 11-29-2001 01:50 PM
Click Here to See the Profile for mbryda Edit/Delete Message Reply w/Quote
kpjarvis
Member

Registered: May 2000
Location:
Posts: 23

If I had to do the hard reset, I could live with that. My pain would be their, but managable. This was an unexpected hard reset. It's like dealing with a sudden illness..... What made matters worse is the hot sync to retore my plat's memory last night resulted in a fatal exception during the restoration of the databases...Now I have to reload all my 3rd party stuff..... BOO HOO

__________________
Life is a journey, not a destination.

kpjarvis is offline Old Post 11-29-2001 04:44 PM
Click Here to See the Profile for kpjarvis Edit/Delete Message Reply w/Quote
dick-richardson
Member

Registered: Oct 2000
Location: Aberdeen, SD
Posts: 2531

quote:
Originally posted by kpjarvis
What made matters worse is the hot sync to retore my plat's memory last night resulted in a fatal exception during the restoration of the databases...Now I have to reload all my 3rd party stuff.....

What religion are you?

__________________
-Joshua
Abortion: Darwinism at its finest.

dick-richardson is offline Old Post 11-29-2001 09:55 PM
Click Here to See the Profile for dick-richardson Edit/Delete Message Reply w/Quote
kpjarvis
Member

Registered: May 2000
Location:
Posts: 23

Why ya wanna know that??

__________________
Life is a journey, not a destination.

kpjarvis is offline Old Post 11-30-2001 12:11 PM
Click Here to See the Profile for kpjarvis Edit/Delete Message Reply w/Quote
dick-richardson
Member

Registered: Oct 2000
Location: Aberdeen, SD
Posts: 2531

quote:
Originally posted by kpjarvis
Why ya wanna know that??

'Cause it must not work.

__________________
-Joshua
Abortion: Darwinism at its finest.

dick-richardson is offline Old Post 12-01-2001 05:33 AM
Click Here to See the Profile for dick-richardson Edit/Delete Message Reply w/Quote
All times are GMT. The time now is 04:45 PM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
[ Show a Printable Version | Email This Page to Someone! | Receive updates to this thread ]

Forum Jump:

Powered by: vBulletin Version 2.3.4
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.