news | articles | reviews | software | modules | accessories | discussion | faq | mobile | store
VisorCentral.com >> Discussion >> Visor Related >> How To / Troubleshooting
lost conduit

Post a New Thread | Post A Reply

  Last Thread   Next Thread
Author
Topic: lost conduit    
rradosh
Member

Registered: May 2004
Location:
Posts: 2

lost conduit

somehow, my computer lost the mobipocket conduit in the hotsync stuff. Can someone help me figure out how to add a conduit or find it. I can connect with mobipocket to update on the computer but cannot transfer the data to my prism.

rradosh is offline Old Post 05-29-2004 01:59 AM
Click Here to See the Profile for rradosh Edit/Delete Message Reply w/Quote
MarkEagle
VisorCentral Staff

Registered: Dec 1999
Location: Connecticut USA
Posts: 2682

Re: lost conduit

quote:
Originally posted by rradosh
somehow, my computer lost the mobipocket conduit in the hotsync stuff.

Is it gone from the list of available conduits, or is it just not working? If it's gone, you might have to reinstall Mobipocket to get it back.

__________________




    God bless America, my home sweet home...

MarkEagle is offline Old Post 06-02-2004 11:59 PM
Click Here to See the Profile for MarkEagle Edit/Delete Message Reply w/Quote
rradosh
Member

Registered: May 2004
Location:
Posts: 2

Thanks for responding. It is gone so I will try reinstalling mobipocket.

Richard

rradosh is offline Old Post 06-03-2004 02:09 AM
Click Here to See the Profile for rradosh Edit/Delete Message Reply w/Quote
All times are GMT. The time now is 04:46 PM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
[ Show a Printable Version | Email This Page to Someone! | Receive updates to this thread ]

Forum Jump:

Powered by: vBulletin Version 2.3.4
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.