news | articles | reviews | software | modules | accessories | discussion | faq | mobile | store
VisorCentral.com >> Discussion >> Visor Models >> Visor Platinum
Synching my Platinum on two computers

Post a New Thread | Post A Reply

  Last Thread   Next Thread
Author
Topic: Synching my Platinum on two computers    
teejayh
Member

Registered: Oct 2001
Location: Philadelphia, PA
Posts: 3

Synching my Platinum on two computers

I will have to use my Platinum on two computers. One is Win98SE and the other is Win2k. The Win98SE is working fine with synching. Is it possible to synch on the Win2k computer and not change all the data on my Platinum? I am worried that synching with the Win2k computer will change all my date until I use the Win98Se computer again... I am a bit confused on how to do this... Thansk!

teejayh is offline Old Post 10-06-2001 04:02 AM
Click Here to See the Profile for teejayh Edit/Delete Message Reply w/Quote
Anomaly
Member

Registered: Dec 2000
Location:
Posts: 175

I sync my Platinum to NT at the office, 98SE on my desktop at home, and from time to time on my laptop with ME. No problems, as long as your conduits are set to synchronize and not overwrite one or the other device.

Anomaly is offline Old Post 10-08-2001 04:45 PM
Click Here to See the Profile for Anomaly Edit/Delete Message Reply w/Quote
All times are GMT. The time now is 04:45 PM. Post New Thread    Post A Reply
  Last Thread   Next Thread
[ Show a Printable Version | Email This Page to Someone! | Receive updates to this thread ]

Forum Jump:

Powered by: vBulletin Version 2.3.4
Copyright ©2000, 2001, Jelsoft Enterprises Limited.